RETNINGSLINJER

STAGEFRONTS RETNINGSLINIER 


  • Der vil blive taget billeder og videoer i forbindelse med undervisningen og shows, som vil blive brugt til markedsføring for skolen, hvis dette ikke ønskes, så giv gerne en melding hurtigst muligt, da vi selvfølgelig vil respektere dette. 


  • Anti mobbepolitik : Vi forventer at alle vores elever taler pænt og ordentligt til hinanden og om hinanden. Mobberi med mere vil ikke blive tolereret. Selvfølgelig ved vi at ting hurtigt kan blive misforstået imellem de unge mennesker, og skulle det ske, så vil der blive taget en snak med de involverede, så situationen bliver løst  på en god måde for alle parter. Vores skole er et sted hvor man skal respektere hinanden og hvor der skal være plads til alle


  • Angående Rygning, e-cigaretter, snus, nikotinposer, alkohol eller andre former for rusmidler, så følger vi skolernes retningslinjer. Hvis nogen af vores elever tager / Bruger dette mens de er på Stagefront, så kan konsekvensen være bortvisning fra skolen.


  • Corona  er desværre stadig en stor del af vores hverdag, og derfor er det vigtigt at vi passer på hinanden, sørg for at have en god håndhygiejne, spritte hænder så ofte som muligt, bliv hjemme hvis i er syge, også selvom i er vaccineret. 


  • Vi er en skole hvor der er meget forskel på alderen, og vi har altid lagt vægt på at alle kan hygge sig sammen på trods af alder.  Derfor er det vigtigt at sammenholdet blandt eleverne fungerer.