INSTRUKTØRER

INSTRUKTØRER

ISABEL RAVN

 Isabel Ravn er uddannet i dramaturgi og musikkultur fra Århus Universitet og har en

sanguddannelse fra Complete Vocal Academy. I de seneste 10 år har hun instrueret mere end 50

musicals, forestillinger og shows rundt om i Danmark og også undervist i sang, performance og drama.

 

I 2011 åbnede hun Frøbjerg Musicalskole og Ungdomsteater, hvor hun fungerede som både kunstnerisk leder, instruktør og underviser og i 2013 åbnede hun StageFront – Musicalskolen Vejle. Hun har i tre år været fast forestillingsleder i HC Andersen Festspillene og er nu Daglig Leder af Teaterskolen Toppen i Odense, hvor hun også er instruktør på samtlige hold, workshops og camps.

Siden 2006 har hun selv været aktiv på de danske musicalscener i hovedroller hos bl.a. Vejle Musical Teater, Musical Danmark og Frøbjerg Festspil.


Naja Bæk

Jeg hedder Naja og er 22 år. Jeg læser til daglig medievidenskab på SDU. Jeg har danset siden jeg var 3 år gammel. Indtil 2017 dansede jeg hos LB-dans og det var alt lige fra standard og latin til disco og showdance. Siden har jeg været med i en masse musicals både hos Middelfart Ungdomsskole og især de seneste år ved Frøbjerg Festspil med Midt om natten som den sidste nye.


LÆRKE HANSEN ( HJÆLPEINSTRUKTØR / VIKAR ) 


Lærke har været en del af musicalskolen siden opstart af skolen. hun har danset pardans siden hun var 2½ år og har flere titler bag sig, Dansk, jysk og nordisk mester m.fl. hun stoppede med pardans for et par år siden for at satse alt på musicalen, som hun også vil uddanne sig indenfor.

Hun har gået til Ballet og til showdance, har deltaget 2 gange i VM indenfor large production,  begge gange med en flot 4 plads. 

Hun er meget aktiv i forskellige musicals rundt omkring i jylland. og har lige deltaget i sin første kortfilm.

Lærke deltager alt hvad hun kan ved undervisningen, og fungerer som vikar hvis vi skulle blive ramt af sygdom eller fravær.

Lærke er desuden også ansvarlig for PR på vores sociale medier.